Nyheter

2009-11-12

Vi har meget lave fraktpriser hjem til kunden hvor som helst i landet.

COPYRIGHT © 2008 SAUNA IMPORT

Kontakt

Besøksadresse1:

Kalamyrryggen 11,
4310 Hommersåk

Besøksadresse2:

Baldersvei 12b,
4846 Arendal

 

Telefonnummer:
Daniel 40403314,
og Nils 90031500

E-post:
post@saunaimport.no

STARTSIDE  |  OM OSS  |  PRODUKTER  |  HVORFOR INFRARØD?  |  VISNING  |  FORHANDLER?  |  KONTAKT

Hvorfor infrarød?

Hvordan Infrarød Energi Arbeider
Noen mennesker søker å finne solkrem med solfaktor som beskytter mot solens ultrafiolett stråling, mens flere og flere personer søker å bruke moderne teknologi for å nyte godt av energien de kan få av lang infrarød stråling og termisk lys innendørs på deres egen fritid. De ledende produktene er infrarød sauna og varmeterapirom.

En nøkkelkaraktristikk av lang infrarødt lys er at det varmer et objekt uten å varme luften rundt objektet. Dermed blir det behagelig å puste. I tekniske normer kalles dette direkte lys konversjon. Dette demonstreres best med at når en sky kommer framfor solen føles det kaldere, uten at luften er kaldere. Skyen kar blokkert solens lang infrarød stråling fra å nå deg. Derfor føles det kaldere selv om lufttemperaturen er konstant.

Verdien av langt infrarødt lys på din helse og velvære må ikke undervurderes. Det trenger inn 4- 5 cm under huden, lang infrarød stråling øker blodsirkulasjon, stimulerer immunforsvaret, lavere melkesyre, dreper bakterier og parasitter, og forbrenner kalorier. Temperatur terapi, som er en slik inntrenging av lang infrarød energi, hjelper kroppen til å bekjempe infeksjoner. Hjelper også til å reparere skadet vev.

Sammenligning Tradisjonell og FAR Infrarød Sauna
Sauna har alltid blitt prøvd, som en sann kilde til helsefordeler. I årevis har tradisjonell sauna styrket hjertefunksjoner, fremmet kroppens immunforsvar, reparert generell helse og gitt mye avslapping for saunabrukere rundt hele verden. For mange, har den tradisjonelle sauna – den Finske sauna- vært et symbol på den prioriterte veien til fornyet helse og liv. Lang Infrarøde sauna eller varmeterapi rom gir mye av de samme fordelene som tradisjonell sauna, men gjør det med lavere og til en mer tolerant temperatur Mens den tradisjonelle Finske sauna har en temperatur opp mot 100 o C har en Lang Infrarød sauna en temperatur på maksimum 70 grader C. Dette gir bedre effekt fordi strålene trenger inn i kroppen. Strålene trenger inn og renser huden for slaggstoffer og død hud. I Infrarød sauna produser du opp til 3 ganger mer svette enn vanlige saunaer, som underbygger at huden blir renere ved Infrarøde saunaer.

Fordeler med FAR Infrarød Sauna
Det er mange fordeler ved regulær bruk av lang infrarød sauna.
* FAR infrarød sauna øker blodsirkulasjonen;
* FAR infrarød sauna reduser stress og tretthet;
* FAR infrarød sauna styrker immunforsvaret;
* FAR infrarød sauna gjenoppbygger celler;
* FAR infrarød sauna reduserer fett og cellulitt;
* FAR infrarød sauna forebygger muskelkrampe og strekk;
* FAR infrarød sauna forebygger, leddsmerter;
* FAR infrarød sauna forbedrer hjertefunksjon;
* FAR infrarød sauna forbedrer åndedrett og bihule funksjoner;
* FAR infrarød sauna forbedrer enzym aktivitet;
* FAR infrarød sauna forbedrer ernæring og hjerne kjemikaler
* FAR infrarød sauna forbedrer det autonome nervesystem.

Andre Applikasjoner av FAR Infrarød Energi
Lang infrarød sauna og varmeterapi rom er bare ett eksempel på applikasjoner av infrarød energi i det moderne samfunnet. Andre brukere av infrarød energi har resultert i infrarød hårtørker, infrarød fotmassasje, infrarød undertøy, infrarøde puter, og også fottøy for hester. Infrarød energi brukes til kuvøse varme på sykehus. Det utvikles stadig vekk nye produkter basert på infrarød energi.

FAR Infrarød Er En Del Av Vårt Daglige Liv
Far infrarød stråler er fundamentalt, uvurderlig del av vårt liv på Jorden. Alle skapninger i vårt miljø – folk, dyr, planter- mottar og stråler dem. Nå er lang Infrarød sauna og andre applikasjoner helt naturlig i vår hverdag. Oss mennesker har klokelig tatt steg til å bruke fordelene til disse strålene, for å bruke dem til å øke livskvaliteten.

Kvinners helse og infrarød sauna
Infrarød sauna kan ha store helsefordeler for kvinner. Kvinner kan bruke lang infrarød sauna komfortabelt og sikkert gjennom hele livet, fra ungdomstiden og gjennom hele overgangsalderen. Infrarød sauna kan redusere ubehag og lindre smerte for kvinner som er plaget av kramper under eggløsning og menstruasjon. Noen kvinner lurer på om det er trygt å bruke sauna under menstruasjon. Studier har vist at det helt trygt for kvinner å bruke, og bli utsatt for infrarød varme under menstruasjon. De fleste kvinner har funnet ut at varming av korsryggen under menstruasjon midlertidig minsker blødningene, og vesentlig minsker krampene.

Advarsel: gravide kvinner.
Leger anbefaler å ikke bruke Infrarød sauna under svangerskapet, da det kan ha negativ effekt på fostret. Men etter nedkomst vil regulær bruk av Infrarød sauna bidra til raskere prosess tilbake til normal. Hvis du vil finne ut mer ut om dette, kontakt din fastlege.

Infrarød Sauna for Menns Helse
Infrarød sauna er ikke bare for kvinner. Menn har også fordeler av dem! Aktive menn som trener regelmessig vet at de har verk og smerter å takle. I løpet av et anstrengende arbeid får kroppen hard nedfart. Hvis du bruker et treningsstudio etc. fins det trolig en infrarød sauna der. Den terapitiske fordelen av infrarød sauna er vel kjent. Hvorfor ikke ha en slik hjemme?For de menn som liker en morgentrim, eller bruker en treningsmaskin hjemme etter arbeid, vil en infrarød sauna hjemme gi en mer avstressende hverdag.

Vekttap
For de som ønsker noe vekttap, kan infrarøde sauna hjelpe. Kombinasjon med daglig svetting i din infrarøde sauna, og et regulert vekttapprogram, kan øke effekten. Dette på grunn av økt blodsirkulasjon, økt stoffskifte og bedre hjertefunksjon.

Infrarød Sauna for eldre Kvinner og Menn
Det er ingen aldersgrense for bruk av infrarød sauna. Siden infrarød sauna hjelper på blodsirkulasjon og ledd smerter, vil det være en stor fordel for eldre å bruke infrarød sauna. Spenner gjør det lett å sette sammen. Alle saunaer kan settes sammen på 15- 20 min. Lett å demontere hvis den skal flyttes.